Pastor Peter’s hart is het maken van discipelen. Daarom reist hij meerdere keren per jaar door India en Nepal om in lokale kerkjes de mensen te trainen. De bijbelscholen in Hisar en Kathmandu zijn hiervoor een goede uitvalsbasis, ook het trainingscentrum van onze Zweedse zusterorganisatie in Kolkata wordt vaak voor de discipeltraining gebruikt.

Pastor Deva Anbukan

Pastor Deva Anbukan en zijn vrouw zijn samen verantwoordelijk voor de opleiding. Andere ervaren voorgangers helpen hem daarbij. De studenten die van school komen, lopen een of twee jaar mee met een voorganger, daarna beginnen de meeste studenten met het opbouwen van hun eigen gemeente.

Discipeltraining

Dit najaar, in oktober en november 2017, geeft pastor Peter weer discipeltraining. Hij is begonnen in Hariyana, India, reist daarna door naar Kathmandu en de Far West in Nepal en eindigt in West Bengalen, India. Dankzij de discipeltraining groeien de lokale kerkjes snel.

Groeten en een dankjewel uit Hisar

In bijgaand filmpje krijgen alle sponsors van Good News Friend Ministries de groeten uit Hisar. Links van pastor Peter zitten Deva Anbukan en zijn vrouw. De bijbels in de hand van de studenten zijn de in het voorjaar door Good News Friend Ministries gegeven bijbels in het lokale dialect.